Opkoper tweedehands meubelen, ruimt inboedels & Brocante grondig op | D&G Services Antwerpen

Ons bedrijf pakt het opruimen van uw inboedel heel efficiënt aan. Met oog voor kwaliteitsspullen, brocanterie en respect voor de woning maken wij alles zorgvuldig leeg.

Inboedel, ruim baan!

Opkoper D&G Services Antwerpen doet uw inboedel vlot van de hand, dankzij haar goede contacten en uitgebreide marktkennis. Wilt u snel dat oude salon of die vazenpartij kwijt? Hebt u curiositeiten of antiek in huis? Laat alles maar aan ons over. Overlijden in uw familie? Faillissement? Wij halen discreet de inboedel van uw woning of bedrijf leeg.

Alles moet weg, bij Verhuis of Leegruimen

Opkoper D&G Services Antwerpen is dankzij het juiste materiaal in alle panden thuis: woningen, appartementen, maar ook winkels en bedrijven. Wij zijn tevens expert in de verhuis van kledingzaken en het volledig leegmaken van grote oppervlakten. Reken op een snelle afhandeling, correcte opvolging en eerlijke prijs. 

Grondige opkuis voor horeca

D&G Services Antwerpen verzorgt de schoonmaak en het weghalen van bederfelijke etenswaren (horeca, grootkeukens). Wij verzorgen een volledige professionele opkuis door stortafvoer en het plaatsen van afvalcontainers. 

Enkele voorbeelden

Van opkoop van inboedels tot volledig leegmaken en opkuisen van uw woning, huis of bedrijf te Antwerpen

D & G Services

Opkopen van inboedels te Antwerpen